4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MURIĆ: Falio nam je Milutinov! VUJOŠEVIĆ: Ne čudi me motivisana Mega!

Objavljeno: 10.03.15 u 00:07

Na konferenciji za novinare posle meče 24. kola ABA lige između Mega Leksa i Partizana, članovi pobedničkog tabora Edo Murić i Duško Vujošević složili su se u oceni da je crno-belima nedostajao prvi centar Nikola Milutinov i da zbog toga nisu ranije prelomili meč u svoju korist. Vujošević je dodao da nikoga ne treba da čudi veoma motivisana ekipa Mege protiv aktuelnog šampiona Srbije.

Nikola Milutinov nije igrao u Sremskoj Mitrovici zbog bolesti, a Edo Murić je rekao da je njegov izostanak mogao skupo da košta crno-bele.

– Kao što smo rekli u najavi znali smo da će ovo biti jedna vrlo teška utakmica. Danas smo imali hendikep, jer nam se razboleo prvi centar. Milutinov nam daje veliku sigurnost pod košem i veliku prednost u skoku, tako da smo mi ostali morali borbom to da nadomestimo. Puno nam je falio, ali nekako smo se izborili i dobili tu važnu utakmicu, koja nas je pomerila korak bliže cilju. Momci su bili sjajni i sa jedne i sa druge strane i mislim da smo odigrali dobru utakmicu – rekao je krilni igrač Partizana.

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi igrači dosta grešili i da je skok predstavljao veliki problem njegovoj ekipi, a to je ‘opravdao’ izostankom važnog igrača ispod koša, kakav je Milutinov.

– Greške su u dobroj meri proizašle zbog odsustva Milutinova. Bilo je naznaka neke virusne infekcije, međutim bez obzira na neke stvari koje su preduzete stanje se pogoršalo i nismo mogli da rizikujemo da on u takvom stanju igra meč. Mega je bila veoma borbena i rasterećena, rizikovali su i branili su u tim uslovima reket, igrajući dosta zonske odbrane, ostavljali su nam šut spolja za tri poena koji nas nije služio. Oni su dobar klub i dobar tim, to pokazuju u svim susretima tokom sezone, tako je bilo i večeras. Čestitam im na želji i motivisanosti, to je sasvim normalno da jedna mlada ekipa koja ima ambicije i kvalitet protiv svih protivnika igra bez kompromisa. To je deo i mladosti i deo sporta, niko normalan ne treba zbog toga da se iznenađuje ili čudi – izjavio je Vujošević na konferenciji za medije.

On je dodao da nikoga ne treba da čudi veoma motivisana ekipa Mega Leksa. Greške su, kaže, sastavni deo igre koje su mogle skupo da ih koštaju, ali je čestitao igračima na pobedi protiv veoma kvalitetnog protivnika.

– Malo smo pre svega zbog tog skoka lako dopustili do šest ralike i promašeni šut protivika se pretvorio u situaciju da se još jedna lopta skine, pa još jednom sa tri poena, pa na slobodnim bacanjima se skine lopta posle drugog slobodnog bacanja. Tako su neke greške u prelomnim trenucima mogle i skuplje da koštaju.
Čestitam igračima na pobedi protiv kvalitetnog protivnika i u situaciji u kojoj nismo sasvim kompletni. Vidi se da nije samo odsustvo Milutinova nego kompletne te centarske linije i svega što se dešavalo tokom sezone na pozicijama visokih igrača, to može da se krpi, ali onog momenta kada se kao večeras otvori taj problem, nije lako reagovati – rekao je Vujošević, a prenosi klupski sajt Partizana.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. Motivisana Mega ..strasno koliko covek lupa ….pa samo Keselj je bio motivisan i niko vise…..Jokic samo 1 sut za tri poena ,a protiv Zvezde 10 …Miljenovic 7,8 poena i ti pricas motivisana Mega ,bas kao i Zvezda ,trening za tri protiv vas ..pa ko vise promasi

    0
    0
    Odgovori
  2. I nas ne cudi sto toliko ladis usta sa tom motivacijom,Dule….Nismo mo sisali vesla,znas!!!!! Prptiv Zvezde se ubijaju a sa vama laganice,unas ono,lomicemo se do samog kraja i posle cemo da popustimo….Eeeeeeej,iz aviona se vidi,zato ti i forsiras toliko ono kao ne cudi me,bla,bla ,blaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
    • Kako se ubijaju protiv ugasenog kluba, i sta je ovo prazni mozgovi ako ne motivisana igra kad nam 2 puta stizu dvocifreno vodjstvo i u zadnjih 5 sekundi se resava pobednik, ne znam kom jos moze biti logicno da se tako namesta mec, pogledajte meceve vasih FMP-ovs da vidite namesten mec!!

      0
      0
      Odgovori
    • Pišeš gluposti jer očito nisi gledao utakmicu. Mega je pritiskala celo vreme i na kraju došla do poen razlike.Meč je odlučivala jedna lopta. Pobednika odlučilo iskustvo i penal završnica gde je Andrić pogodio dva bitna bacanja. Posebno motivisani bili Kešelj i bivši Partizanovci Musli i Miljenović sa po 14 poena.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter