0
Evropske lige

MANUEL NOJER: Znamo kako sa Šahtjorom

Objavljeno: 10.03.15 u 11:09

Čuvar mreže minhenskog Bajerna Manuel Nojer kaže da poseduje ogromno sampouzdanje i da veruje da će njegov klub izboriti plasman u narednu fazu Lige šampiona eliminacijom Šahtjora iz Donjecka.

U prvom susretu osmine finala u Ukrajni rezultat je završen bez pobednika pošto je meč okončan sa 1:1. Ipak, Nojer je uveren u kvalitet svog tima.

– Svi možete da vidite da smo maksimalno ostali staloženi posle remija sa Šahtjorom u prvom meču. To nas nije izbacilo sa koloseka – kazao je Nojer i dodao:

– Mi smo takav kolektiv da nećemo početi da sumnjamo u sopstvene sposobnosti ukoliko kola krenu nizbrdo. Znamo šta nam je činiti, znamo da moramo da budemo oprezni i da umirimo njihove kontre – kazao je „treći bek“ Bajerna.

– Ali nama se pristup ne menja, jer mi suštinski u svaki meč ulazimo sa željom za pobedom. Tako će biti i u meču sa Šahtjorom. Ništa drugačije. Volimo našu situaciju, volimo naše šanse – kazao je Nojer koji očito puca od samopouzdanja.

Bajern će meč sa Šahtjorom igrati bez Ćabija Alonsa koji je suspendovan. Takođe, Tijago Alkantara i Ćavi Martinez neće biti na terenu zbog povrede.

Utakmica na Alijanc Areni igra se u sredu od 20:45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter