0
Evrokupovi

DAVID LUIZ: Znam kako igra Murinjo

Objavljeno: 10.03.15 u 09:47

Defanzivac Pari Sen Žermena, David Luiz upozorio je bivše saigrače i trenera Murinja da Čelsi morao da bude na oprezu i da odigra na najvišem nivou ukoliko planira da prođe u narednu fazu Lige šampiona.

Kao što je dobro poznato, dve ekipe odigrale su nerešeno na „Parku prinčeva“ rezultatom 1:1, a ovaj remi je, zbog gola u gostima, doneo minimalnu prednost fudbalerima sa „Stamford bridža„.

– Ja dobro znam da će Žoze da se maksimalno pripremi za naš meč. On će svojim momcima poručiti da budu strpljivi i da igraju na kontre – rekao je Luiz koji je imao iskustva saradnje sa portugalskim stručnjakom.

– On dobro zna da mi moramo da postignemo gol a oni ne. Znam i ja da je to njegov stil. Moramo da budemo oprezni zato što sam svestan da Čelsi ima sposobnost da nam naudi sa tim kontrama. Ipak, i oni moraju da se čuvaju i da budu na oprezu – kaže Brazilac i dodaje:

– Samo sedeti i branite se protiv igrača kao što su Zlatan Ibrahimović, Edison Kavani ili Ezekiel Laveci, pa to je mnogo opasno. Upravo zato znam da i oni moraju da se paze i da budu oprezni – kazao je Luiz.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter