FOTO: crvenazvezdafk.com
in ,

CVETKOVIĆ: U Subotici se teško osvajaju bodovi, ali idemo na pobedu

Poziciju startnog desnog beka ovog proleća zauzeo je Miloš Cvetković. Fudbaler koji je u Crvenu zvezdu stigao iz kruševačkog Napretka, pokazuje sve bolju formu kako vreme odmiče kao i, uostalom, čitava ekipa.

Miloš Cvetković je prošao Zvezdinu omladinsku školu, i mnoge fudbalere je poznavao, tako da mu je period privikavanja na klub bio veoma kratak.

– Mnoge momke sam poznavao i pre nego što sam došao. Sa nekima sam igrao ranije u drugim klubovima, sa nekima i u reprezentaciji, tako da nisam imao problem sa uklapanjem. Stvarno dobro funkcionišemo. Nisam očekivao, kada sam dolazio, da ću igrati sa tako mladim igračima, jer tu su bili Savo Pavićević, kao i Luković kao iskusni igrači, ali tako se potrefilo. Navikavam se i ja na njih, i oni na mene. Već dve utakmice igram sa Vukašinom Jovanovićem i mislim da je za sada sve u redu. Kako vreme bude prolazilo, to može samo bolje da izgleda – rekao je Cvetković.

Iako nije počelo kako su svi očekivali, forma je, sudeći po poslednje dve utakmice, u usponu.

– Stvarno sam zadovoljan. U prvom kolu smo odigrali lošije, ali kako vreme prolazi, igramo sve bolje. To smo i pokazali protiv Vojvodine, i mislim da kao ekipa rastemo svakodnevno. Što se mog učinka tiče, zadovoljan sam i verujem da ću igrati sve bolje iz utakmice u utakmicu, svakako da očekujem bolje partije u nastavku.

Novi test na programu je već narednog vikenda.

– Spartak je dobra ekipa i teško se u Subotici osvajaju bodovi, ali kao i uvek idemo na pobedu. Poštujem Spartak, ali mi smo bolji i verujem da ćemo ostvariti pobedu – uveren je Cvetković.

hotsport.rs

Diskusija

Odgovorite
  1. da se u Subotici tesko osvajaju bodovi to je tacno ali kada se dva predsednika,dva kriminalca dogovore onda to nije tako. Ofk pustio Spartak a sada ce Spartak Crvenu…pato cela Srbija zna i o ovome treba obavestiti uefu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PREDSTAVLJAMO SPORTOVE: Plivate li sinhrono?

PRETERUJU: Hrvati posle Štefaneka pokušali da prisvoje i Krajinovića