0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINI KLINCI NAJAVLJUJU: Iskoristićemo šansu i osvojiti titulu! Ako treba na gol – na gol!

Objavljeno: 09.03.15 u 22:27

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Luka Jović i Mihajlo Ristić veruju u Zvezdino proleće i obećavaju da će iskoristiti svaku priliku da se domognu titule šampiona Srbije.

Mihajlo Ristić u svojoj karijeri do sada je igrao isključivo na poziciji ofanzivnog veznog, međutim po dolasku u Crvenu zvezdu od Nenada Lalatovića je dobio zaduženja na mestu zadnjeg veznog igrača. To mu, kako kaže, ne smeta.

– Iskreno, uvek sam bio ofanzivni vezni. Nije nešto da volim da igram na poziciji zadnjeg veznog, ali moje je da se povinujem šefovim odlukama. Ako treba da branim ili igram štopera u seniorskom timu Crvene zvezde onda ću to da uradim – izjavio je Mihajlo Ristić za ‘Mocartsport‘.

O šansama za titulu:

– Nije to nedostižan cilj. Mislim da smo sposobni za takav poduhvat. Ne obećavam, ali imamo primer iz prošle sezone. Sada smo prošli pripreme zajedno, pojačali smo se. Bolje to izgleda – rekao je Ristić.

Njegov saigrač u timu, mladi vunderkind Luka Jović konačno je ‘skinuo mrak’ i zatresao mrežu protivnika, i to ponovo protiv Vojvodine. Posle meča izjavio je da je presrećan zbog pogotka, a sada najavljuje napad na prvo mesto.

– Igramo bolje, i možda se i ponavljamo, ali jedan od glavnih razloga je taj što smo pripreme odradili zajedno. To se pokazuje i na terenu, postižemo više golova i definitivno pokazujemo bolju igru. Naš večiti rival je u sezonu ušao oslabljen, i mi tražimo svoju šansu da to iskoristimo. Ako je dočekamo, sigurno ćemo je iskoristiti rekao je Jović za sajt kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter