1
Košarka

SVAKO IMA LOŠ DAN: Slab učinak Tea u pobedi nad Crvenim oktobrom

Objavljeno: 09.03.15 u 17:10

U 24. kolu VTB lige CSKA iz Moskve je u gostina savladao Crveni oktobar 101:88 i pored slabog učinka srpskog reprezentativca Miloša Teodosića.

Mučili su se „armejci“ kako bi stigli do 21. pobede u regionalnoj ligi. Crveni oktobar se pokazao kao veoma nezgodan rival o čemu svedoči podatak da je tim iz Volgograda u dva navrata vodio sa više od deset poena razlike. Ipak, CSKA je uspeo da se vrati u meč do velikog odmora i povede sa 53:51. U nastavku „armejci“ su zaigrali dosta bolje i slavili sa 101:88.

Nije ovo bio dan Miloša Teodosića. Srbin je na parketu proveo 23 minuta i za to vreme postigao je svega tri poena i to sva tri sa linije penala. Teo nije pokušavao za dva, imao je 0-3 za tri i osam asistencija sa indeksom „minus pet“. Junak pobede Moskovljana bio je De Kolo sa 33 poena, Soni Vims je ubacio 15, a Korobkov je postigao 10 koševa.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

  1. Ma to je teo pustijo malo i druge da se pokazu. Svi znamo ko je Milos Teodosic i da od njega nema boljeg.
    Zao teo glavu gore pusti druge sta pricaju ti si najbolji.
    Teo care volimo te

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter