3
AdmiralBet ABA Liga

GROBARI ZOVU: Svi u Pionir, za pomoć Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.15 u 10:01

Navijači Partizana napravili su video kojim pozivaju sve fanove crno-belih da prisustvuju revijalnoj utakmici „Grobari za nas“ 11. marta 2015. godine u hali Pionir u 19:30.

Karte možete kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix, u knjižarama Vulkan i odabranim prodavnicama Corner Shop.

Ulaznice je moguće kupiti i online putem sajta www.gigstix.com. Cene karata su 600 dinara za tribine, 1000 dinara za parter i 1500 dinara za lože.

Za ovu akciju će biti pripremljene i majice „Grobari za nas„, koje su u prodaji u online shopu KK Partizan, kao i u novootvorenoj radnji  u hali Pionir.

Sav prihod od kupovine majica ide KK Partizan

Učešće su do sada potvrdili: Vlado Šćepanović, Dušan Kecman, Petar Božić, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Vlada Dragutinović, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Dejan Milojević, Nenad Čanak, Predrag Danilović, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Zoran Stevanović, Mlađan Šilobad, Miroslav Berić

U narednim danima će biti poznato koji još bivši igrači će se pridružiti i učestvovati na ovom događaju. Neće svi pomenuti bivši igrači igrati utakmicu, ali će biti uz crni i beli tim.

Pored utakmice događaj će biti obogaćen i muzičkim programom. Učešće su potvrdili Dragoljub Đuričić i bubnjari, Milan Đurđević i „Neverne bebe“ grupa „Vožd„, frontmen Grupe JNA Marko Trmčić, Marko Bulat i Dalibor Andonov Gru. Potvrđeno je i učešće dela ekipe filma „Bićemo prvaci sveta“ zajedno sa rediteljem Darkom Bajićem.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Што има симпатично име овај Денис, да ниси можда брат од Мити или Мукте, пошто видим да готивиш Црвену Звезду, па реко да ти нису можда неки род ови из Индијске серије.

    0
    0
    Odgovori
  2. grobari mogu samo da ostave ljubav na ovoj jadnoj utakmici i sami pricate da se za partizan igra iz ljubavi a klub voli,,,,kakve pare neznaju grobari sta su pare,,,a sta ce mo sa lubavlju!!de se opredelite jednom ljubav ili pare!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter