0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

U STILU TEODOSIĆA: Majstorija Zvezdinog bisera koji je večeras menjao Vilijamsa! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.15 u 21:31

Aleksa Radanov ima samo 17 godina i večeras je debitovao u timu Crvene zvezde, a odmah je pokazao da će predstavljati veliku budućnost, ne samo Zvezde, nego i reprezentacije Srbije.

Zvezda je slavila protiv Metalca sa 82:59, a Dejan Radonjić je iskoristio priliku da šansu ukaže svim igračima, pa i onim najmlađim. Šansu su dobili 19-godišnji Đorđe Kaplanović i još uvek maloletni Aleksa Radanov koji ima samo 17 leta.

Radanov je visok dva metra i igra na pozicijama jedan i dva. Krasi ga odličan pregled igre što je najbolje pokazao u samoj završnici meča kada je jednom rukom asistirao Nemanji Dangubiću za fantastičan alej-ap kojim je postavljen konačan rezultat.

Najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri ostvario je prošlog maja kada je sa juniorima Crvene zvezde osvojio Evroligu pobedivši Real Madrid u finalu. Večeras se predstavio crveno-beloj publici u najlepšem svetlu i najavio blistavu budućnost.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter