0
Rekreativo

POTREBNA JE SAMO DOBRA VOLJA: Ne čekajte leto, možete odmah u teretane na otvorenom

Objavljeno: 08.03.15 u 17:37

Bliži se proleće i lepo vreme. Ako ste tokom zime nabacili koji kilogram, a i ako niste, obucite trenerku, obujte patike i pravac na rekreaciju. Uvek se može izdvojiti malo vremen aza sebe, a ako je problem novac, u svakom gradu, a u Beogradu u svakom kraju ima bar jedna teretana na otvorenom. Dakle, nema opravdanja za lenjost! 

Teretane na otvorenom su veoma popularne i posećene. Praksa je da se fitnes teretane postavljaju u okviru ili tik uz parkove i dečja igrališta. Ovo je dobar način, kako kažu, da se promovišu zdravi stilovi života među beogradskom omladinom.

Tokom prethodnih godina u teretanama na otvorenom postavljano je više od sto sprava različitog tipa, dok je podloga, u zavisnosti od karakteristika same sprave, od betona, trave ili specijalne gume. 

Park, teretana, u društvu ili sami, ali vreme je da se pokrnete. Nemojte da čekate lepo vreme, napolju nema snega, možete odmah do obližnjeg parka.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter