3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV ‘VITEZ’ KOJA: Daću celog sebe da se titula vrati u Humsku!

Objavljeno: 08.03.15 u 18:13

Posle dva prolećna remija, u Partizanu se lakše diše posle pobede nad Donjim Sremom. Lakše je i crno-belom ‘vitezu’ Nemanji Kojiću, kome su jučerašnji golovi bili prvi posle deset meseci. 

– Znao sam da ću ga dati. Čim je objavljeno da se utakmica igra u Novom Sadu javio mi se osećaj da ću ponovo biti strelac na „Karađorđu“. Odgovara mi teren stadiona Vojvodine, na njemu sam bio strelac za mladu reprezentaciju, redovno beležio dobre rezultate i tresao mreže u dresu Rada, postigao het-trik prošle godine, tako sam sam se obradovao vesti da će Donji Srem da nas ugosti na neutralnom terenu. Srećom, završilo se kako sam i očekivao – rekao je za MozzartSport Nemanja Kojić.

Jesenas su prednost imali Danko Lazović i Petar Škuletić, a Kojić je zbog dve teške povrede stopala pauzirao skoro godinu dana. 
– Skoro 12 meseci sam bio van terena, trebalo mi je vremena da uđem u ritam, a sve što se desilo u finišu pripremnog perioda samo je otežao situaciju. U tri dana ostali smo bez dvojice napadača, morao sam odmah u vatru, silom prilika promenili smo formaciju, sa 4-4-2 prešli na 4-3-2-1, a za tako naglu promenu neophodno je vreme da sve „legne“ na svoje mesto. Još kad se na to dodaju priče da smo se zbog kadrovskih promena predali i da je titula Zvezdina, situacija je postala ozbiljna.

Dobiće mnogo više prostora, ali…

– Iskren da budem, nisam se obradovao odlascima Škuletića i Lazovića. Jeste svakom od nas želja da što više igra, ali sam navijao da makar jedan od njih ostane, kako bi i meni bilo lakše, međutim, i da imamo više opcija u špicu, jer to znači timu. Ovako, ogroman je teret odjednom pao na moja pleća. Ne bi mi to bilo toliko teško da sam bio zdrav i čekao šansu, ovako sam tek „izašao“ iz povrede i suočio se sa odgovornošću. Znam da će u nastavku prvenstva biti prostora i potrebe da zaigram u paru sa Ivanom Šaponjićem, odlilčno se slažem i sa Nikolom Ninkovićem, koji ove sezone igra bliže golu, a u obe varijante spreman sam da dam celog sebe i pomognem Partizanu da vrati titulu u Humsku 1 – taključio je Kojić.

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. Titulu cete da vratite samo ako platite. Šampioni nameštenih utakmica. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE I NAJVEĆI BREND NA BALKANU ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter