1
Dejvis kup

NOVAKOV TRENER ŠOKIRAO SVE: Ne sviđa mi se što Nole igra za Srbiju!

Objavljeno: 08.03.15 u 15:25

Nekadašnji nemački teniski as Boris Beker, od prošle godine glavni trener Novaka Đokovića iznenadio je sve svojom izjavom o nastupima najboljeg tenisera sveta za Dejvis kup reprezentaciju Srbije.

Beker je u izjavi za italijanske medije rekao da, kada bi se on pitao, Novak Đoković ne bi nikada igrao za svoju zemlju, jer mu to oduzima mnogo energije i vremena za pripremu turnira koji mu predstoje.

– Srbija ove godine želi da osvoji Dejvis Kup. To je očigledno, jer se Đoković stavio na raspologanje selektoru. Meni se ne sviđa što Novak igra Dejvis Kup. Đoković će teško da se oporavi, posebno ako bude igrao sva tri dana – rekao je Beker.

– Iskreno mislim da je Dejvis Kup u sadašnjem obliku pomalo zastareo. Najbolji igrači više nemaju vremena za odmor. Potrebno je da se pronađe rešenje kako ovo takmičenje ne bi bilo devalvirano – izjavio je Nemac.

Očigledno nemačkom asu nije poznato koliki značaj je ovaj meč nosio i za Novaka i za čitavu Srbiju.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter