1
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

HRVATIMA NI BOD: Viktor počistio Delića za maksimalnih 5:0!

Objavljeno: 08.03.15 u 15:56

U revijalnom meču igranom za publiku i egzibiciju, Viktor Troicki je bez puno problema savladao Mate Delića sa 2:0 (6:4, 6:3), tako da je Srbija sa 5:0 deklasirala Hrvatsku u osmini finala Dejvis kupa.

Samo 54 minuta je bilo dovoljno Viktoru Troickom da Srbiji donese peti poen u meču sa Hrvatskom. Po jedan brejk u svakom od setova bilo je dovoljno povratniku u nacionalni tim da ostvari novu pobedu i savlada Mate Delića.

Trudio se hrvatski teniser da ostvari makar jedan bod za svoju zemlju, ali Troicki uz pomoć ponovo brojne publike u kraljevačkoj Hali sportova to nije dozvolio. Ovo je prvi put da je Srbija savladala protivnika maksimalnim rezultatom u glavnom žrebu Svetske grupe, čime je pokazala da ozbiljno pretenduje za titulu.

U četvrtfinalu u julu će naša selekcija igrati protiv pobednika meča Brazil-Argentina, a posle dva dana ‘Karioke’ vode sa 2:1. Ukoliko Brazil bude naš naredni rival očekuje nas još jedan spektakl u našoj zemlji, dok bismo protiv Argentine morali da igramo u gostima.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter