3
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

ALEKSANDAR KATAI: Ljut sam na Parkera, mogao je da nas ošteti! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.15 u 10:45

Junak pobede Crvene zvezde nad Vojvodinom 3:0 bio je vezista Aleksandar Katai koji je ‘upisao’ dve asistencije. Mogao je i da se upiše u listu strelaca, ali mu je pogodak „oteo“ saigrač Džoš Parker.

Naime, Katai je predriblao golmana Vojvodine i kada je trebalo da loptu smesti u mrežu, to je učinio Parker i to iz ofsajd pozicije. Pomoćni sudija nije podigao zastavicu, te reprezentativac Antigve i Barbude nije oštetio crveno-bele. Ipak, taj potez će mu teško oprostiti Katai.

– Pripišite ga meni, ali je Parker udario loptu. Naravno da sam bio ljut na njega, da je sudija podigao ofsajd bila bi velika šteta za nas. Pitanje je kako bi se utakmica odvijala – rekao je Zvezdin vezista posle meča.

 

Zanimljivo je i to da Vojvodina nije uložila primedbu na suđenje, iako je na zvaničnom sajtu Novosađana u izveštaju napisano da je Crvena zvezda postigla prvi gol iz ofsajda.

Procenite sami. 

hotsport.rs 

0
0

3 Komentara

  1. Ne brini katai sudija je tu da ispravi gresku parkera,a Vojvodina je tu da se ne dize prasina oko gluposti hahahahahahahahahahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter