1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA: Zvezda odmarala igrače i razbila Metalac! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.15 u 20:44

Crvena zvezda je sa gotovo pola gasa savladala Metalac iz Valjeva rezultatom 82:59 (25:10, 23:22, 16:16, 18:11) u 24. kolu regionalne ABA lige.

Svaka sumnja oko ishoda večerašnjeg meča otklonjena je već u prvoj četvrtini koju je Crvena zvezda dobila sa 25:10. Pored toga igrači crveno-beloj opremi su atraktivnim potezima podizali publiku na noge, a na samom početku prednjačili su Nikola Kalinić i Majk Cirbes.

U nastavku meča Metalac je uspeo da parira Zvezdi, tako da je razlika konstantno bila oko 15 poena prednosti, sve do poslednje deonice kada je Zvezda stigla do krajnjih plus 23. Na ovom meču Zvezda je odmarala svoje najbolje igrače Bobana Marjanovića i Markusa Vilijamsa koji su ceo meč presedeli na klupi, dok su šansu dobili mladi Rebić, Kaplanović i Radanov koji je upisao svoje prve poene u jadranskoj ligi.

Najefikasniji na meču protiv Metalca bili su Čarls Dženkins i Majk Cirbes sa po 16 poena, a Nemanja Dangubić je ubacio 12, a Stefan Jović 11 poena. Na drugoj strani samo je Nikola Malešević bio dvocifren sa 13 ubačenih koševa.

Zvezda je prva sa skorom 22-2, dok Metalac ima polovičan učinak od 12 pobeda i isto toliko poraza. Do kraja regularnog dela takmičenja je ostalo još dva kola.

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

  1. NBA Zvezda nastavlja svoj teror u ABA ligi, sa pola gasa. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter