0
Ostali sportovi

TRL: Zvezda posustala, Primorju ceo plen

Objavljeno: 07.03.15 u 20:14

U prvom meču 19. kola Triglav regionalne lige Crvena zvezda je sa 8:7 poražena od Primorja, na svom bazenu na Dorćolu. 

Tim Dejana Savića je vodio sa 3:0 na poluvremenu, a Riječani su prvi gol postigli tek u trećoj deonici. U toj četvrtini su postigli čak šest golova, Zvezda dva, pa su u poslednju ušli sa golom prednosti. 

Vodila se velika borba u poslednjih osam minuta, a gosti, iskusniji i kvalitetniji, bili su bolji u završnici i odneli bodove iz Beograda. Viktor Rašović je 30 sekundi pre kraja promašio šut za izjednačenje.

Najefikasniji u domaćem timu bio je eškert sa dva gola, pet igrača je postiglo po jedan. Sa druge strane, Burić, Sukno i Muskim su se po dva puta upisali.

Crvena zvezda – Primorje EB 7:8 (2:0,1:0,2:6, 2:2)

Bazen SC Milan Gale MUškaturović. Gledalaca 300. Sudije: Ćirić i Stefanović. Igrač više: Crvena zvezda 8 (3), Primorje EB 13 (3).Peterci:Primorje EB 1 (1)

CRVENA ZVEZDA: Draksimović, S.Rašović, Drašović,Tankosić 1, Jovanović, Eškert 2, Bjelić, V.Rašović 1, Randjelović 1, Njegovan, Rackov 1,Obradović 1,Todorvski, Jović. Trener: Savić.

PRIMORJE EB: Vičan, Burić 2, Radu 1, Krapić, Peroš, Sukno 2,Muslim 2, Petrović, Mudražija,Elez, Šetka, Garsija,Lazović, Buljubašić. Trener: Asić

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter