0
Evropske lige

ŠPANSKI MEDIJI NAJAVLJUJU RAZLAZ: Kristijano Ronaldo odlazi iz Reala?!

Objavljeno: 07.03.15 u 13:25

Španski mediji najavili su da najbolji fudbaler sveta neće ostati do kraja ugovora u Madridu, a naveli su i nekoliko razloga za takav rasplet.

Da cela priča ima težinu govore navodi da je ovo deo plana prvog čoveka ‘kreljevskog kluba’ Florentina Pereza. Pre svega zbog Ronaldovih godina, s obzirom da je početkom 2015. ušao u četvrtu deceniju života. Perez navodno smatra da CR7 neće još dugo moći da bude na najvišem nivou.

Takođe, kao razlog navode se Ronaldove sve učestalije povrede koje ga sve češće odvajaju od terena i adekvatne forme. Kao možda i glavni problem jesu finansije, plate i bonusi koji svakako nisu mali.

Treba reći da je Ronaldo više puta imao nesuglasice, kako sa saigračima i trenerima, tako i sa upravom, a gotovo uvek je najavljivao povratak u Mančester Junajted, za koji je igrao do 2009. godine kada je prešao u Madrid. To se nije desilo, a nema sumnje da bi ga na Ostrvu dočekali širom raširenih ruku.

Reprezentativac Portugala je postigao 291 gol na 282 utakmice za Real, a osvojio je Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, Primeru i dva Kupa kralja sa Madriđanima. Ne treba zaboraviti ni tri Zlatne lopte na koje je Kristijano Ronaldo posebno ponosan.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter