1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Navijači su naša najveća motivacija!

Objavljeno: 07.03.15 u 14:16

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da će njegovi igrači imati motiva na pretek u nedelju od 19 sati protiv Metalca, iako je Zvezda još pre dva kola obezbedila prvo mesto.

Na konferenciji za novinare uoči duela sa valjevskim Metalcem, malim srpskim derbijem 24. kola, Dejan Radonjić najavio je da će Crvena zvezda kao i uvek ići na pobedu, bez obzira na nedostatak rezultatskog značaja tog duela.

– Plasman je obezbedjen i jednostavno kroz ovaj ritam, koji je naporan, želimo da igramo jer imamo obavezu da slavimo pred svojim navijačima, ali i da utakmicu iskoristimo kako bi uradili neke stvari za predstojeći period i izazove koji su sve bliže“, rekao je Dejan Radonjić.

Tri kola pre kraja, crveno-beli sa skorom 22-2 zauzimaju ubedljivo prvo mesto na tabeli ABA lige, dok su Valjevčani na sedmoj poziciji, sa skorom 12-11. Meč između Crvene zvezde i Metalca igra se u nedelju u hali Pionir sa početkom u 19 časova.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter