0
Domaći fudbal

OPET NAS IZNENADIO SNEG: Otkazana Prva liga Srbije!

Objavljeno: 07.03.15 u 12:26

Umesto da prolećni deo sezone u Prvoj ligi Srbije počne 7. marta kao što je planirano, lopta će se zakotrljati nedelju dana kasnije, 14. marta, zbog snega koji je pao u Užicama i Kraljevu.

Komesar za takmičenje u Prvoj ligi Srbije Branko Stojaković bio je prinuđen da donese ovu odluku zbog obilnih padavina koje su zahvatile gradove u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Najviše su pobeleli Užice i Kraljevo. što je po Stojakoviću, bilo dovoljno da se odloži uvodno kolo prolećnog dela sezone.

– Nije bilo drugog izlaza. Užice i Kraljevo su od prvog dana nevremena pod snegom, zabelelo je i u Surdulici, a i ostali tereni su dobro natopljeni vodom pa ne može da se igra. U takvoj situaciji najbolje rešenje je bilo odložiti celo kolo, kako bi klubovi bili u ravnopravnom položaju – rekao je Branko Stojaković za ‘Žurnal’.

Zbog toga će start prvenstva biti pomeren za nedelju dana, dakle 14. marta, a onda da bi se vratili ustaljenom rasporedu će se ubaciti vanredno kolo već posle tri dana, 17. marta, a onda će se do kraja sezone igrati kako je i planirano. Ukoliko ne bude novih pomeranja, prvenstvo u Prvoj ligi Srbije završiće se 23. maja.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter