0
Košarka

MAMIN SIN: Zvezdin šuter otkrio zbog koga ima tremu, ali i motiv više!

Objavljeno: 07.03.15 u 13:38

Čarls Dženkins bio je jedan od najzaslužnijih igrača u pobedi Crvene zvezde nad evropskim prvakom Makabijem, a inspiracija za sjajno šutersko veče bila mu je – majka!

Jedan od ljubimaca crveno-bele košarkaške publike Čarls Dženkins rekao je da kada ga na utakmicama iz prvog reda posmatra majka Patricija tada dobija na samopouzdanju, ali je tek protiv Makabija to došlo do izražaja.

– Srećan sam što je mama došla da me podrži i to je dobro delovalo na moje samopouzdanje. Naravno, nije prvi put da igram pred njom, to sam često radio na koledžu. Doduše, na nekim prethodnim utakmicama na kojima je bila sam igrao slabo, tako da sam morao da se pokažem i da odigram dobro – izjavio je popularni ‘Đenka’ za ‘Novosti online’.

Dženkins ne krije da mu je Patricija uvek najveća podrška, ali i redovni kritičar.

– Kada sam igrao loše, govorila mi je da igram loše. Obično, kada imam slabije veče očekujem da mi ugađa i da me teši, ali nije takva. Uvek mi kaže sve šta ima, ali mi je drago zbog toga i srećan sam što je došla – otkrio je Čarls Dženkins.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter