1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KRAJ KRIZE: Partizan prvi put do tri boda u prolećnom delu JSL

Objavljeno: 07.03.15 u 19:01

Fudbaleri Partizana u trećem kolu prokećnog dela Jelen Superlige Srbije po prvi put su upisali tri boda pošto su sa 2:1 savladali Donji Srem na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Crno-beli su se našli u nelagodnoj situaciji pošto su u prva dva kola osvojili samo dva boda odigravši nerešeno najpre sa Voždovcem (3:3), a potom i sa niškim Radničkim (0:0) i to na svom terenu.

Jasno, ekipa vicešampiona koja pretenduje na povratak na sam vrh JSL nije mogla da se zadovolji sa svega dva od šest bodova. Ekipa se našla pod imperativom pobede, a nakon velike borbe u Novom Sadu, do toga je i došla.

Partizan je prikazao kvalitetnu igru u prvih 45 minuta. Došao je do prednosti golom Kojića 36. minutu nakon nekoliko sjajnih prilika.

Međutim, nastavak meča doneo je samo zebnju za navijače Parnog valjka. Od starta drugog dela igre Donji Srem je preuzeo konce igre u svoje ruke, diktirao je tempo, a u nekoliko navrata Živković je sjajnim intervencijama spasavao svoju mrežu.

Ipak, u 75. minutu Kojić je iz jedne kontre povisio na 2:0. I taman kada je delovalo da će crno-beli uspeti da spuste tempo, tim iz Pećinaca je dodao gas.

Usledilo je smanjenje prednosti golom Spalevića, a do kraja meča Partizan se grčevito branio i na kraju je uspeo da stigne do prve pobede u nastavku prvenstva Srbije.

Neubedljivo, ali uprava i navijači sigurno ovoj pobedi u zube neće gledati. Pogotovo nakon dva remija.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

  1. nije partizan oslabljen zbog odlaska škuletića ilazovića jr ima preporodjenog i vanserijskog ninkovića kao i šaponjića. partizan je slab zbog babovića koji razbija brzu igru i beskoristan je u odbrani. ako se ne forsira presing i brza tranzicija nema ništa od titule. što pre se to shvati to bolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter