0
Domaći fudbal

JSL: Zvezda čeka Vojvodinu, Partizan u Novom Sadu (SASTAVI)

Objavljeno: 07.03.15 u 09:30

Širom Srbije danas se igraju mečevi 18. kola Jelen Superlige, a derbi se igra na stadionu „Rajko Mitić“ gde Crvena zvezda dočekuje Vojvodinu. Zanimljivo će biti i u Novom Sadu gde Partizan gostuje Donjem Sremu u pokušaju da ostvari prvu prolećnu pobedu. Čukarički na svom terenu ukršta koplja sa Borcem iz Čačka.

Crveno-beli na krilima dobre igre u Jagodini dočekuju Novosađane sa željom da pobede i nastave poteru za Partizanom. Ni Vojvodina u Beograd neće doći sa belom zastavom, te nas na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18 časova očekuje pravi derbi.

– Očekuje nas derbi na naš rođendan, verujem da ćemo ga proslaviti onako kako dolikuje i podariti pobedu našim navijačima. Vojvodina je dobar i perspektivan tim, moraćemo maksimalno ozbiljno da odigramo kako bismo došli do tri boda – rekao je Nenad Lalatović.

I dok se fudbaleri Vojvodine budu zagrevali na pomoćnom terenu stadiona ‘Rajko Mitić’, na njihovom „Karađorđu“ Donji Srem će ugostiti Partizan. Meč se igra od 17 časova.

– Partizan ima jasan cilj, a to je da dođe do pobede i tri boda. Taj cilj nismo ostvarili u prva dva kola i zato očekujem pravu reakciju ekipe. Očekujem da pokažu odanost i lojalnost klubu, da prepoznaju momenat i da podignu svoje mogućnosti na gornju granicu – rekao je trener crno-belih Marko Nikolić.

Iz senke u borbu za titulu bi mogao da se uključi i Čukarički. „Brđani“ na svom terenu dočekuju Borac iz Čačka od 13 časova i 30 minuta i nadaju se trećem trijumfu ovog proleća.

– Nama je svaka utakmica finale, sigurno je da iz treninga u trening podižemo formu. Ima još mnogo da se igra. Pojavila se priča oko osvajanja titule, ali treba spustiti loptu pa ako budemo u ovoj situaciji tri-četiri kola pred kraj prvenstva možemo pričati o tome – istakao je defanzivac Čukaričkog Zoran Rendulić.

CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA 18.00

Stadion: „Rajko Mitić”. Kapacitet: 55.538. Sudija: Danilo Grujić.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Ristić, Lazović, Stojanović, Katai, Parker, Orlandić.
VOJVODINA: Milinković-Savić, Vasilić, Pekarić, Babić, Nastić, Tumbasević, Makarić, Luković, Ivanić, Gaćinović, Ćurko.

DONJI SREM – PARTIZAN 17.00

Stadion: „Karađorđe”. Kapacitet: 14.458. Sudija: Đorđe Nikolić.
DONJI SREM: Belić, Lakićević, Prljević, Vukobrat, Josimov, Košutić, Šarac, Moro, Jelić, Bogunović, Spalević.
PARTIZAN: Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov, Brašanac, Drinčić, Babović, Ninković, Grbić, Kojić.

ČUKARIČKI – BORAC 13.30

Stadion: Čukaričkog. Kapacitet: 5.000. Sudija: Dejan Santrač.

ČUKARIČKI: Stevanović, Stojković, Ostojić, Brežančić, Rendulić, D. Srnić, Todorović, Matić, Pavlović, S. Srnić, Stojiljković.
BORAC: Bajić, Bornjašević, Maslać, Gojksović, Josović, Tavai, Božić, Krunić, Zec, Đerić, Ožegović.

Jelen Superliga 18. kolo:

Subota:

13,30: Radnički – Jagodina
13,30: Čukarički – Borac
13,30: Rad – Voždovac
13,30: Mladost – Spartak
13,30: Radnički 1923 – Novi Pazar
17,00: Donji Srem – Partizan
18,00: Crvena zvezda – Vojvodina

Nedelja:
13,30: OFK Beograd – Napredak

hotsport.rs 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter