0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: ‘Petko’ rasterao ‘Golubove’, Borac odoleo Čuki, a u Nišu – kec!

Objavljeno: 07.03.15 u 15:27

Zvezda 18. kola Jelen Superlige za sada je napadač Mladosti iz Lučana Patrik Eze Frajdej, koji je dao het-trik i tako postao igrač sa najviše postignutih golova od igrača iz našeg prvenstva.

Najzanimljiviji meč viđen je u Lučanima gde je palo pet golova, a pobedu je odnela domaća ekipa het-trikom Patrika Ezeja Frajdeja. ‘Petko’ je postigao prva tri pogotka na ovom meču i činilo se da je meč bio rešen. Međutim, gosti iz Subotice se nisu predavali i uspeli su da se vrate u meč preko Ivanovića u 76. i 80. minuta, ali tek toliko da samo ublaže svoj poraz.

Zanimljivo je bilo na Banovom brdu, Čukarički je jurio tri boda kojim bi se dodatno uključio u borbu za sam vrh tabele, međutim čačanski zid je bio prejak. Čak su ‘brđani’ i uspeli da povedu golom alfe i omege ovog tima Igora Matića, ali je Derić spakovao bod u kofer Borca, koji će im itekako značiti u borbi za opstanak.

U Nišu kec i to golom Popare već u petom minutu. Jagodina je u drugom poluvremenu imala inicijativu i zrelije prilike za izjednačenje, ali je ostao rezultat sa samog starta meča i Nišlije nastavljaju sjajnu seriju rezultata u prolećnom delu sezone, posle dva boda u duelima sa Partizanom i Zvezdom.

Jelen Superliga, 18. kolo:

Subota:

Čukarički – Borac Čačak  1:1 (0:0)
(Matić 50 – Derić 67)

Mladost Lučani – Spartak Subotica 3:2 (1:0)
(Frajdej 8, 54, 69 – Ivanović 76, 81)

Rad – Voždovac 2:0 (0:0)
(Veselinović 56, Simić 90)

Radnički 1923 – Novi Pazar 1:1 (1:0)
(Milovanović 3 – Radivojević 78)

Radnički Niš – Jagodina 1:0 (1:0)
(Popara 5)

Donji Srem – Partizan  17h
Crvena zvezda – Vojvodina 18h

Nedelja:

OFK Beograd – Napredak  14:30h

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter