10
Ostali sportovi

Foto: Facebook

DA SE NAJEŽIŠ: Ovako je Ivana ispratila ‘Bože pravde’ i zaplakala (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.15 u 21:41

Kraljica atletike Ivana Španović ne prestaje da oduševljava sportsku javnost u Srbiji, a i šire. U finale Evropskog prvenstva se plasirala posle samo jednog skoka, danas je osvojila zlatnu medalju postavivši novi lični i nacionalni rekord (6.98). 

Ni to nije bilo sve. Kao da Srbija nije bila srećna i ponosna što se naša zastava vijorila i svirala naša himna u Češkoj, intoniranje iste je toliko emotivno doživela da gotovo da nema Srbina koji se neće naježiti kada pogleda ovaj snimak: 

Za one koji su možda propustili, ovo je skok vredan zlata:

Bravo Ivana, nema ti ravne!

hotsport.rs       

0
0

10 Komentara

  1. Pitaj boga koliko ju je ljudi na svetu gledalo kako osvaja zlato za malu Srbiju?Da li su je gledali i naši iz vlade i saveza ?U bilo kojoj zemlji bi bila debelo nagrađena a samo kod nas je to za neke moćnike normalno da se osvoji zlato i oni slikaju sa osvajačem.A za nagradu neka se pobrine neko drugi pošto su oni strašno zauzeti za sve sem za sebe.MOJE ISKRENE ČESTITKE.Budi uvek najbolja!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter