0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Nole i Ziki se igrali u dublu, Srbija je u četvrtfinalu!

Objavljeno: 07.03.15 u 15:58

Đoković je u poslednjem momentu zamenio Troickog u našem dubl paru, a najbolji igrač sveta i Nenad Zimonjić nisu imali problema i lako su savladali Draganju i Škugora sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:1).

Posle samo sat i 43 minuta igre Srbija je obezbedila prolazak u četvrtfinale Dejvis kupa, a za to su se pobrinuli Novak Đoković i Nenad Zimonjić koji su veoma lako pobedili Hrvatski dubl par Draganja-Škugor. Time je Srbija zabeležila treći poen već posle dva dana borbe i nastavlja pohod ka novoj ‘Salatari’ u Dejvis kupu.

Sam dubl meč počeo je veoma čvrsto sa obe strane, nije bilo brejkova sve do osmog gema kada je srpski par prelomio prvi set u svoju korist. U drugom su već na početku oduzeli servis Hrvatima i rutinski priveli set kraju. Već tada je pitanje pobednika bilo rešeno, a Nole i Ziki su igrali atraktivno, za publiku, što su Kraljevčani svakako zaslužili. Nije bilo problema ni u trećem setu, koji smo osvojili sa 6:1 i slavlje u Hali sportova u Kraljevu je moglo da počne.

Za sutra su predviđena preostala dva singl meča koja neće imati rezultatski značaj, a na teren će izaći gotovo sigurno umesto Novaka Đokovića izaći Filip Krajinović i na kraju Viktor Troicki, povratnik u reprezentaciju.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter