0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA I BIVŠI KAPITEN NASTAVLJAJU SPOR: Bez presude, potrebno još ‘dokaza’

Objavljeno: 06.03.15 u 11:24

Crvena zvezda, posle jednostranog raskida ugovora sa bivšim kapitenom, nastavlja spor sa Nikolom Mijailovićem. 

Ni posle suočavanja dve strane u četvrtak – predstavnika Crvene zvezde i Mijailovića, koji je bio u društvu svog advokata Vladimira Bojovića, disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije nisu doneli presudu povodom ovog slučaja – piše Sport.

Podsećamo, crveno-beli su raskinuli ugovor sa Mijailovićem zbog navodnog sukoba sa Milošem Bosančićem i kršenja klupske discipline, a bek je na to odgovorio tužbom i zahtevom da se vrati u ekipu.

– Zatražene su dopunske izjave, a to znači da odluka nije doneta – rekao je Žarko Stevanović, prvi čovek Disciplisnke komisije FSS.

Epilog cele priče očekuje se naredne sedmice kada disciplinski organi budu imali sve ‘dokaze’ dovoljne za izricanje presude.

Koliko je Mijailović pružio Zvezdi, svima je poznato. Dres crveno-belih nosio je od 2013. godine,  prethodno je bio član Zvezde i 2008, kada je stigao iz ruskog Amkara iz Perma, da bi kasnije bio deo šampionske ekipe koja je prekinula dominaciju večitog rivala Partizana.

Zajedno sa Nejcom Pečnikom, Draganom Mrđom i Milošem Ninkovićem zalagao se za bolje stanje u Zvezdi, neretko je izdvajao novac za mlađe saigrače, kao i za renoviranje svlačionica na Marakani. Između ostalog…

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter