0
Evroliga

Foto: STARSPORT

PRILAGODLJIV: Vilijams objašnjava kako asistira Bobiju (VIDEO)

Objavljeno: 06.03.15 u 12:55

Ponos Izraela nije znao šta ga je snašlo u Areni. Zvezda je bila furiozna, uzela je skalp šampionu Evrope, odgovorila na najbolji mogući način da li je u krizi ili ne i pogodila 13 trojki… 

Zvezdin Amerikanac Markus Vilijams bio je jedan od najzaslužnijih za veliki trijumf. Polako uspeva da se izbori sa većom pažnjom koju mu posvećuju protivničke odbrane…

– U poslednje vreme sam se navikao na neke promene u odbrani – mnogo me udvajaju, iskaču jako na blokovima, pokrivaju bolje Bobija. Morali smo da smislimo neki novi plan u igri, a i ja sam morao da se prilagodim tome i da smislim kako ću dodati loptu Bobiju. Trudimo se timski da forsiramo onoga kome ide – sada je Dženkins imao ’vruću ruku’ i naravno da ćemo mu dati loptu. Svi timovi igraju odbranu malo drugačije, zato posebno proučavamo karakteristike svakog protivnika – objašnjava Vilijams.

Makabiju je ubacio i bio pet trojki i bio najzaslužniji za seriju 20-0 kojom je meč prelomljen. 

Znam kako je i sa druge strane, nama je Neptunas napravio seriju 16:0. To je košarka. Dobar je osećaj, ali nije ni prvi ni poslednji put. Pokušao sam samo da budem miran i da budem plejmejker kakav je potreban timu – zaključio je Vilijams.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter