2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: U normalnim uslovima bi se još neko umešao u borbu za titulu!

Objavljeno: 06.03.15 u 12:04

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da Partizan ima imperativ pobede posle dva remija i da zbog toga dobija dodatnu dimenziju. 

– Uvod za ovu utakmicu ne može biti drugačiji u odnosu na prethodne dve. Partizanu je pobeda uvek imperativ. Ima još da se igra, ali posle dva neplanirana remija, taj imperativ dobija dimenziju više – rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Partizan u subotu igra u gostima protiv Donjeg Srema, koji se bori za opstanak. „Crno-beli“ su lideri na tabeli, ali su u prva dva kola odigrali nerešeno.

– Partizan ima jasan cilj, a to je da dođe do pobede i tri boda. Taj cilj nismo ostvarili u prva dva kola i zato očekujem pravu reakciju ekipe. Očekujem da pokažu odanost i lojalnost klubu, da prepoznaju momenat i da podignu svoje mogućnosti na gornju granicu.

Trener Partizana se nije složio sa novinarskom konstatacijom da crno-beli imaju problem sa efikasnošću, pošto su protiv niškog Radničkog u Beogradu odigrali 0:0, a pre toga je bilo 3:3 sa Voždovcem.

– Ne slažem se da imamo problem sa neefikasnošću. Mi smo daleko najefikasniji tim u ligi, tako da to ne može da bude problem. Na poslednjoj utakmici smo postigli gol, a najbolji akter te utakmice bio je golman. Problem Partizana nisu ni efikasnost ni odbrana – rekao je Nikolić.

Partizanu je u meču sa Radničkim poništen gol zbog ofsajda. Donji Srem je posle poraza u prvom kolu proleća, u drugom pobedio Voždovac sa 1:0.

– Donji Srem ima kvalitet u ofanzivnoj liniji, a tu pre svega mislim na Miloša Bogunovića i Darka Spalevića. Ne očekuje nas nimalo lak posao, kao i na svakom gostovanju u Super ligi – rekao je Nikolić.

Milan Lukač i dalje nije trenirao zbog distorzije zgloba. Predrag Luka će u ponedeljak početi da trenira.

Partizan ima četiri boda više od Crvene zvezde i šest više od Čukaričkog, a novinari su Nikolića pitali da li postoji mogućnost da neko treći osvoji titulu.

– U normalnim i regularnim uslovima – zašto da ne? Ali, verujem da će sve biti jasnije posle ovog kola – rekao je Nikolić, a prenosi Beta.

Partizan neće moći da računa na golmana Milana Lukača, koji se oporavlja od distorzije zgloba, kao i na Predraga Luku.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter