0
Evropske lige

NASRI NE KRIJE: Voleo bih u MLS ligu

Objavljeno: 06.03.15 u 09:52

Sjajni dribler ekipe Mančester Siti, Samir Nasri, izjavio je da bi voleo jednog dana da pođe stopama Frenka Lamparda i Stivena Džerarda, te da karijeru nastavi u američkoj MLS ligi.
Ovaj 27-godišnji Francuz provodi sedmu godinu u engleskom fudbalu, a do sada je osvojio dve titule u Premijer ligi uz jedan Liga Kup otkako je za 25 miliona funti stigao iz Arsenala na Emirate 2011. godine.

Iako priča o MLS ligi Nasri ne negira da ne bi imao ništa protiv da kraj karijere provede u voljenom Olimpiku iz Marseja.

– Marsej je jedino mesto u Francuskoj u kojem bih voleo da igram. Međutim, ta opcija nije relana – kazao je Nasri i tako već pasivno zatvorio vrata odlaska u Olimpik.

– Moj san je da jednog dana zaigram u MLS ligi, možda zbog toga što bih voleo da upoznam način života i kulturu u Americi – istakao je Nasri.

Upitan u kojem bi klubu voleo da zaigra u MLS-u, Nasri je odgovorio prilično ravnodušno:

– To nije toliko važno, da li će to biti Njujork, Los Anđeles, samo da je reč o nekom velikom gradu. Naravno, bilo bi mi drago i da je klub iz nekog sunačnog predela SAD, ali bih otišao bilo gde – podvukao je Nasri piše goal.com.

 

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter