0
Ostali sportovi

EP U ATLETICI: Španovićevoj dovoljan samo jedan skok da uđe u finale

Objavljeno: 06.03.15 u 14:38

Srpska atletičarka Ivana Španović plasirala se u finale Evropskog dvoranskog prvenstva u Pragu u skoku u dalj, već posle prve serije. 

Norma za finale je 6.65 metara, a srpska atletičarka ostvarila je rezultat od 6.76 metara. Finale je na programu u subotu u 16.45 časova-

U finale se nisu plasirale Tamara Salaški i Amela Terzić, dok je Miloš Raović zbog povrede zadnje lože odustao na samom početku trke.

Tamara Salaški nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog dovranskog prvenstva u Pragu na 400 metara. Ona je zauzela pretposlednje u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 54.39 sekunde, dok je njen najbolji rezultat ove godine 54.03.

Amela Terzić je bila poslednja na 3.000 metara, ali je ostvarila svoje najbolje vreme ove sezone – 9:17.73 minuta. Miloš Raović nije završio svoju trku na 400 metara zbog povrede zadnje lože na samom početku.

Asmir Kolašinac je u četvrtak izborio plasman u finale koje se održava od 17.25 časova kada će braniti zlato osvojeno pre dve godine u Geteborgu..

Svoj nastup Goran Nava će imati u subotu u 11.05 u trci na 1.500 metara.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter