0
Dejvis kup

Foto: STARSPORT

ĐOKOVIĆ: Zadovoljan igrom i publikom u Kraljevu

Objavljeno: 06.03.15 u 16:24

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan pobedom nad Matom Delićem i atmosferom u Kraljevu, na duelu Dejvis kupa protiv Hrvatske. 

– Odigrao sam najbolje kada je to bilo najbitnije. Nisam se nijednom suočio sa brejk loptom, u čemu mi je mnogo pomogao servis. Sve u svemu, zadovoljan sam nastupom i, pre svega, publikom i atmosferom – rekao je Đoković za RTS posle meča u Kraljevu.

Srbija je povela protiv Hrvatske posle Đokovićeve ubedljive pobede nad Matom Delićem sa 3:0 u setovima.

– Trebalo je dobiti ovaj meč. Na kraju krajeva, svestan sam da su me ljudi već upisali kao pobednika, ali Mate je nezgodan, vrlo talentovan igrač, sa potencijalom da bude u vrhu – kazao je Đoković.

Prvi reket planete se nada da je publika u Kraljevu zadovoljna.

– Ovo je poseban dan za tenis u Srbiji. Svi prisutni su pokazali poštovanje prema protivniku, atmosfera je protekla u sportskom duhu. Izuzetno mi je drago što sam se pokazao pred publikom u Kraljevu i celom ovom regionu – istakao je najbolji svetski teniser.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter