0
Fudbal

FOTO: FSS.RS

REVANŠIRALI SI: Kadeti Srbije bolji od BiH

Objavljeno: 05.03.15 u 18:18

Kadetska reprezentacija Srbije revanširala se vršnjacima Bosne i Hercegovine za poraz u prvoj utakmici pre dva dana.  

U drugoj međunarodnoj prijateljskoj utakmici Kadetska reprezentacija Srbije savladla je u Čelićima domaću ekipu Bosne i Hercegovine sa 1:0 (1:0), a strelac jedinog gola bio je Šiškov u četvrtom minutu.

Bosna i Hercegovina: Marković, Husić, Bajić, Bojo, Šerbedžić, Mustafić, Mujagić, Stanić, Nikić, Behram, Delić. Igrali su još: Keranović, Miletić, Suljić i Mašić

Srbija: M. Ilić, Radić, Dukić, Dinga, Šiškov, S. Ilić, Čermelj, Todorović, Nišić, Stanisavljević, Gajić. Za Srbiju su igrali još: Mehmedović i Panović.

Po teškim vremenskim uslovima, po velikoj hladnoći i snežnim padavinama, ali po dobro pripremljenom terenu, Srbija je uspela da se revanšira domaćinu za poraz u prvoj utakmici. Organizator je učinio veliki napor da osposobi teren za igru, jer u tom delu Bosne i Hercegovine je vladalo veliko nevreme. Vreme nije smetalo našim mladićima da pruže odličnu igru, koja ohrabruje pred drugi krug kvalifikacija za evropsko prvenstvo.

Drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo održaće se od 16. do 23. marta u Azerbejdžanu. Osim domaćina i Srbije na tom turniru će se takmičiti još selekcije Hrvatske i Portugalije.

Finalni turnir evropskog prvenstva igraće se sredinmo maja u Bugarskoj.

– U Čelićima smo imali bolje uslove za igru, jer je teren bio u boljem stanju, iako smo igrali po hladnoći. Dobar teren omogućio je našim igračima da pokažu prave vrednosti. Igrali smo organizovanije i tečnije po čitavom terenu. Zadovoljan sam igrom našim momak pred nastup u Azerbejdžanu. Domaćinu se zahvaljujemo na gostoprimstvu i saradnji u proteklih pet dana – izjavio je posle nastupa Srbije u Bosni i Hercegovni selektor kadeta Srbije Dejan Govedarica.

hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter