0
Evropske lige

ONO KAD ŽIVOT POBEDI TEŠKU BOLEST: Gutijerez ostvario najveći trijumf u karijeri!

Objavljeno: 05.03.15 u 08:30

U večeri kada je iz Londona sa meča Totenhem – Svonsi stigla informacija da je Bafetimbi Gomis kolabirao na samom početku ovog duela, a kasnije je zbrinut i nalazi se u stabilnom stanju, iz Njukasla je stigla sjajna vest koja je označila još jednu pobedu života nad bolestima.

Njukasl je sinoć nesrećno izgubio od Mančester Junajteda sa 0:1, ali je glavni utisak sa Sent Džejms Parka povratak na teren Jonasa Gutijereza. Pobedio je rak testisa koji ga je od terena odvojio 17 meseci i sinoć je ponovo zaplesao na zelenom tepihu u Premijer ligi.

 

Kada je Jonasu Gutijerezu 2013. godine uspostavljena dijagnoza raka testira o njegovoj fudbalskoj karijeri nije se ni govorilo, u pitanju je bio njegov život. Prethodnih 17 meseci bili su prava noćna mora za ovog Argentinca, ali je tome došao kraj, crni oblaci su se razišli.

Kada je sinoć u 65. minutu kročio na travu Sent Džejms Parka bilo je i zvanično da je Gutijerez pobedio u svojoj životnoj borbi, a ceo stadion klicao mu je u to ime. Čak mu je dodeljena kapitenska traka, koju je nekada davno, pre 17 meseci, ponosno nosio. Nezaboravna noć za Gutijereza, navijače Njukasla, ali i sve ljubitelje fudbala.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter