2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

BELA ZASTAVA NAPADAČA PARTIZANA? Eh, da su nam tu Lazović i Škuletić…

Objavljeno: 05.03.15 u 11:45

Iako je odlaskom Danka Lazovića i Petra Škuletića konačno dobio mesto u startnoj postavi Partizana Nemanja Kojić izjavio je da je njegovom timu mnogo teško bez dvojice ključnih igrača iz jesenjeg dela sezone.

Nisu crno-beli dobro počeli prolećnu polusezonu, nimalo blistava izdanja na pripremama, suspenzija prvog trenera Marka Nikolića, previranja u upravi i odlasci najboljih igrača u ‘minut do 12’. Na sve to nadovezala su se dva neuspeha u prva dva kola, i to na domaćem terenu. Navijači svakako očekuju mnogo više.

– Iskren da budem, negde sam mogao i da očekujem ovakav epilog, jer smo u prolećni deo prvenstva ušli bez dvojice ključnih igrača Danka Lazovića i Petra Škuletića, čiji odlazak je iz korena promenio mnogo toga. Pre svega, silom prilika, formaciju, odnosno koncepciju u igri što se osetilo na prve dve utakmice. I pored toga treba da budemo realni, nismo dobro reagovali na sve to, nismo dobro odigrali, iako smo u prvoj utakmici postigli tri gola. Primili smo, nažalost, isto toliko i izgubili dva boda – rekao je Nemanja Kojić za ‘Sport’.

Sada je on glavna napadačka opcija Partizana u napadu i kaže da oseća veliki pritisak zbog toga.

– Osećam svakako, ali samo zbog činjenice da se posle dva remija stekao utisak u javnosti da smo se predali i digli ruke od trofeja. To nije istina, štaviše, rekao bih da nas je cela situacija ojačala i dodatno motivisala. Zato mi nije bitno da li me ‘lomi’ pritisak, nego želim da apelujem na sve navijače Partizana da podrže ekipu i utakmicama koje slede i daju nam vetar u leđa da istrajemo, jer borba tek predstoji – poručio je Kojić navijačima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Kojicu…pogledaj se u ogledalo,razmisli svojom glavom i odluci…Ako stvarno imalo volis nasu najvecu svetinju olicenu u FK Partizan onda idi i napusti..veliki je to klub,institucija..ne ide ti ne snalazis se..shvati momche da se sa tobom ne moze izboriti titula..pomogni bar malo klubu i napusti ga ..veruj nece se osetiti tvoj odlazak…dok pisem ove redove klechim i molim ne zbog mene ili tebe vec zbog Partizana…Voleti Partizan i biti grobar to je vec privilegija..pozdrav..

    0
    0
    Odgovori
  2. Kojicu nesreco nisi ti za Partizan….neznam ko te je doveo i sta je video u tebi kao igraca, i nevidim tolike kuknjave za Skuleticem imate mlde nade pustite ih fa igraju i od njih pravite tim za buducnost a ovu umisljenu igracku klasu posalite u Teleoptik da igraju 3 ligu da shvate da Partizan nije klub za frustirane osobe ! Marko nikolicu mislio sam da si velicina od trenera ali sam se ocito zajebao. Mnogo mi je zao mog Partizana na koje grane je spao…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter