0
Domaći fudbal

NIKOLIĆ PORUČUJE SUDIJAMA: Svaki meč je odlučujući, skoncentrišite se!

Objavljeno: 04.03.15 u 17:30

Trener Partizana Marko Nikolić izjavio je da ne želi da veruje u tendencioznost sudijskih odluka protiv Partizana i pozvao arbitre na maksimalnu posvećenost poslu kojim se bave.

Marko Nikolić se trenutno nalazi na ‘odsluženju’ kazne od strane Disciplinske komisije Superlige zbog ponašanja na utakmici protiv Novog Pazara krajem prošle godine. Šef stručnog štaba crno-belih odslužio je dve od tri utakmice suspenzije i u oba meča Partizan je remizirao i to na svom stadionu. Njegovom timu je u meču protiv Radničkog iz Niša poništen, po proceni sudijske komicije, regularan pogodak.

– Dosta sam govorio na temu sudija, nema potrebe da se ponavljam. Posebno zbog toga što se klub oglasio saopštenjem, na koje nemam ništa više da dodam. Opet, da je Partizan bio na svom nivou, da je postigao gol protiv Radničkog možda ne bismo ni pričali o greškama arbitara, nego i lepršavoj igri. No, dobro, to je iza nas, rekao je Nikolić, a prenosi ‘Mocart sport’.

Ipak, imao je šta da kaže o sudijama, ali i da im poruči.

– Trebalo bi da se povede računa, ne samo kad je reč o Partizanu, već i o ostalim klubovima širom Srbije. Jer, svaki meč ovog proleća je bitan. Svaki nešto odlučuje. Bilo da je reč o borbi za titulu, mesto za plasman u Evropu ili opstanak. S toga je bitna koncentracija ljudi koji sude, momci bi trebalo da budu odgovorni prema poslu kojim se bave. Razumljivo, greške su sastavni deo sporta, samo ne bih voleo da u pojednim odlukama bude namere da se neki klub pomogne ili ošteti. Ne želim da verujem u takve tendencije – istakao je trener Partizana Marko Nikolić.

Partizan će i u narednom kolu u subotu od 17 časova protiv Donjeg Srema voditi pomoćni trener Zvonko Varga, posle čega će Marko Nikolić steći pravo da se vrati na klupu crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter