1
Domaći fudbal

KOGA BI PRE UZEO? Poznati srpski biznismen želi da ulaže u Zvezdu i Partizan

Objavljeno: 04.03.15 u 23:40

Na ekonomskom forumu koji se održava na Kopaoniku jedan od najpoznatijih srpskih biznismena i vlasnik MK grupe Miodrag Kostić izjavio je da da bi prvi bio zainteresovan da investira ako bi bilo uslova za javno privatno partnerstvo u fudbalskim klubovima Crvena Zvezda i Partizan.

– To bi bio odličan primer za javno privatno partnerstvo kada bi uslovi bili javno objavljeni, odnosno transparentni, rekao je Kostić, prenosi agencija Tanjug.

Odgovarajući na pitanje o javno privatnom partnerstvu u banjskom turizmu, Kostić je naveo primer Jošaničke banje za koju je pre nekoliko godina bio zainteresovan.

Međutim, dodao je, opštinski čelnici su odmah počeli da smišljaju koliku bi cenu tražili i ništa se nije desilo do danas, osim što temelji koje je svojevremeno napravio Fond zdravstva propadaju i takvi u suštini ne vrede ni dinara.

On je još naveo da je MK Grupa u 2014. dala na ime poreza i doprinosa oko 92 miliona evra, a 44 najuspešnije privatne kompanije u Srbiji oko milijardu evra i to zato što su, kako je rekao, bile uspešne.

– A šta da nisu bile uspešne, zapitao je Kosić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Zaobidji nas, idi kod ovih sto duguju 55 milki da njima „pomognes“, kao sto si drzavi pomogao otkupivsi 3 secerane za 3€ a koje su u magacinima imale secera za 10 000 000€!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter