6
AdmiralBet ABA Liga

KAKVI KOMPLIMENTI ZA PARTIZAN: Akojon dolazi među crno-bele da bi se vratio u NBA

Objavljeno: 04.03.15 u 21:33

Prvi mini intervju za srpske medije novi igrač Partizana Džoš Akojon, koji se još uvek nalazi u Kanzasu, dao je za Novosti, a između ostalog rekao je da se nada će u najskorije vreme biti u Beogradu.

– Dolazim u veliki klub koji ima bogatu istoriju. Od mog agenta (Krisa Nikolsa) znam da su godinama pobednički tim, što je i bilo presudno da dođem. Takođe, poznato mi je i da je Partizan klub iz koga je u NBA došlo mnogo igrača, a jedan od mojih ciljeva je upravo da se vratim u najjaču ligu na svetu, objašnjava Akojon.

Nigerijac očigledno vrlo dobro zna šta ga očekuje u novom klubu odnosno kakva košarka se igra u ovom delu Evrope.

– Košarka u Srbiji i ABA ligi je kvalitetna. Takođe, koliko sam čuo, ali i gledao na snimcima, srpski navijači slove za najbolje u Evropi, pogotovo navijači Partizana. Uzbuđen sam što ću igrati pred njima, za njih, a i verujem da ću ih učiniti ponosnim.

Akojon je dodao da se nada da će dolaskom u partizan unaprediti svoju igru i da će mu to pomoći da se vrati u NBA, a posebna očekivanja ima od saradnje sa trenerom Vujoševićem za kojeg je čuo da je uticao na karijere velikog broja igrača koji su na kraju došli do angažmana u najjačoj ligi na svetu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Bolje da nam mali Marinkovic igra, jer ovaj NBA potencijal dok shvati Vujosevica i da ce da igra za dzabe, pre ce da pobegne nego sto ce da zasija.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha, panteru gde si to video u vesti da pise da je dosao u FMP zvezdu, o boze koliko nepismenih u Srbiji u 21.veku, cccc…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter