20
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DELIJE BI MOGLE DA UPROPASTE ‘ŽURKU’: Prodato samo 1.500 karata za Makabi

Objavljeno: 04.03.15 u 12:10

Košarkaški klub Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i rođendansku „žurku“ protiv Makabija.

Naime, u klubu sa Malog Kalemegdana se plaše da bi poseta na meču Evrolige protiv šampiona Evrope mogla da bude veoma mala. Za duel sa Makabijem iz Tel-Aviva prodato je svega 1.500 karata. Zato su iz tabora crveno-belih ponovo pozvali navijače da u što većem broju u četvrtak dođu u Arenu na proslavu rođendana voljenog kluba.

– Ostatak Evrolige igramo za naše navijače da bi im se odužili za vernost koju su nam iskazali do sada. Zahvaljujući njihovoj podršci uspeli smo da ostvarimo istorijski plasman u TOP 16 fazu Evrolige i da budemo u društvu takvih velikana kao što su Real, Makabi, Barselona, Panatinaikos – rekao je Dejan Radonjić.

Podsetimo, Delije su ove sezone najvernija publika u Evropi, ali po svemu sudeći loši rezultati u Top 16 fazi doveli su do toga da deo navijača odustane od podrške.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

20 Komentara

  1. Pa pitali ih vi u Tel Avivu KO STE VI?
    Nisu dobili odgovor jer ni oni ne znaju ko su hahahahahaa
    A TO DA SU SAMO BROJKA I DUHOVI SVI VEC DOBRO ZNAJU.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nista ja ne razumem, kakvo rodjendansko slavlje kad ovaj klub tek za par meseci puni 4 godine, zasto ugaseni klub sa MK-a poziva i to delije a ne FMP zvezda, nemaju telefone i net u Zelezniku ili sta?

    0
    0
    Odgovori
  3. hahaha..kad pocnu grobari da prozivaju za vernost,znas da je sve otislo u k…al najjace sto nas nazivaju placenicima,dok im tribinu vode navijaci zvezde,koji su i nima rekli u lice „zvezda je ljubav,ali posao je posao“….jos se kod Duleta godinama ulazi za dzabe na basket,ono sto se i proda karata podele Dule i kompanija,sa vodjama…godinama je tako.

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha, kad se panter podsmeva GROBARIMA za vernost, eeeej panter koji je do juce bio zvezdi do groba veran proziva navijace ciji je klub NAJGLEDANIJI NA BALKANU, iako ove sezone ne igramo EL i cak i protiv fenjerasa kao sto je Levski nas bilo bar 7000, jedno 10 PUTA vise od vas!!! Cccc…

      0
      0
      Odgovori
  4. Rent.a -car navijaci…umjetna tvorevina koju partizan razvali a makabi ce ih poniziti…odose drzavne pare unista..ni ovu baba ligu nece osvojiti..strasno..kakav klub takvi i navijaci

    0
    0
    Odgovori
  5. Толико о томе…“Пластични“ навијачи….
    Квалитет, а не квантитет! ПФК

    0
    0
    Odgovori
  6. i mene su neku vece zvali pitali hoculi doci ne utakmicu,,odgovorio sam dok je Radonjic trener ne dolazim vise na utakmice!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Radonic i Covic bi trebali da se pitaju zasto moljakaju navijace da napune arenu,,,kome je jos stalo da dođe gledati Radonjicevu bezidejnost,neznanje,bruku,,,kad Covic dovede trenera koji ce biti primjeran zvezdinoj velicini bice rezultata bice i navijaca!

    0
    0
    Odgovori
    • Kad dovedu trenera primerenog vasoj VELICINI??? Hahahaha… Kolikoj velicini sa 7 bese trofeja od cega NULA titula rodjene zemlje!?

      0
      0
      Odgovori
  8. Delice oni karte dzabe!!A popunjenost ce biti tako što ce opet biti prisutni duhovi kao kada je postavljen rekord od 24000!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Ono kad moraš da moliš navijače da dođu na tekmu… 😀
    Mislim da im je posle derbija postalo jasno, tj. podsetili su se prošlih 13 god…

    0
    0
    Odgovori
  10. NAJVERNIJI….HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHAAAAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter