1
Domaći fudbal

FOTO: www.crvenazvezdafk.com

VOŠINO DETE ZVEZDINA UZDANICA: Jedva čekam subotu! Lepo nam se sve otvorilo…

Objavljeno: 03.03.15 u 17:38

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je da jedva čeka duel sa Vojvodinom i poručio da se nada pobedi protiv nekadašnjeg kluba u derbiju 18. kola JSL, koji se igra u subotu od 18.00 časova, na stadionu ‘Rajko Mitić’. 

Katai je upravo u Vojvodini ponikao i igrački se afirmisao, pre nego što je 2011. godine prešao u Olimpijakos, a kasnije i na pozajmicu u Zvezdu.

– Poštujemo Vojvodinu, ali idemo na pobedu. Nadam se da smo igrom i pobedom u Jagodini vratili i poverenje navijača koje je sigurno bilo malo „uzdrmano“ nakon utakmice u Nišu. Verujem da su tada bili razočarani, ali isto tako verujem da će nas podržati u utakmicama koje slede. Očekujem sjajnu utakmicu u subotu i malo je reći da jedva čekam – rekao je Katai.

Kako nije odradio letnje pripreme u jesenjem delu sezone je imao problem sa formom i postigao je tek jedan gol, ali postignut gol protiv Jagodine, njegov drugi u sezoni, vraća optimizam ovom ofanzivnom fudbaleru.
– Drago mi je što sam postigao gol najpre jer sam na taj način doprineo pobedi Crvene zvezde. Pogodak na početku prolećnog dela sezone mi znači jer najavljuje bolje dane za mene i vraća mi samopouzdanje.
A cilj je odbrana titule.

Koliko je to realno?
– Mi gledamo samo u svoje dvorište, što znači da smo koncentrisani samo na to da beležimo pobede u svakoj utakmici. Bodovna razlika nije nedostižna, ima još dosta utakmica do kraja prvenstva i svakakvi obrti su mogući.

Zvezda je smanjila prednost Partizana na četiri boda.

– Mislim da se nastavak prvenstva veoma lepo „otvorio“ za nas, iako je moglo da bude i bolje. Ipak, nećemo da se vraćamo na utakmicu u Nišu, gledamo samo napred, a ispred nas je Vojvodina i potrudićemo se da pobedimo – zaključio je Katai u razgovoru za HotSport.

hotsport.rs    – K. K.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. hteo sam samo da kažem da je po meni saša katai bio naj bolji u jagodini ,pružio je odličnu partiju ,e sada treba nastaviti u istom ritmu , to će biti dobro i zvezdi i njemu .želim mu mnogo sreće i da ga zdravlje služi .pozdrav delija ! p.s. neki saletovi saigrači treba da se ugledaju na njega !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter