1
Domaći fudbal

SUPERLIGA PRELOMILA: Doneta odluka o mestu odigravanju meča Donji Srem-Partizan

Objavljeno: 03.03.15 u 15:04

Odlukom rukovodstva Jelen Superlige utakmica 18. kola između Donjeg Srema i Partizana odigraće se na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu, umesto u Pećincima.

Ova odluka doneta je, kao i prethodnih nekoliko puta kada je Donji Srem gostio Partizan ili Crvenu zvezdu, zbog bezbednosnih razloga. Utakmica će se zato igrati na stadionu Vojvodine u Novom Sadu u subotu sa početkom u 17 časova.

Partizan je na čelu tabele Jelen Superlige sa 40 osvojenih bodova, četiri više od prvog pratioca, ‘večitog rivala’. Donji Srem je na 12. poziciji sa 19 osvojenih bodova.

U međusobnom duelu u prvom delu sezone Partizan je bio ubedljiv, a slavio je sa 3:0 golovima Škuletića, Lazovića i Saše Markovića.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Kakvo omalozavanje donjeg srema od strane FSS-je,,kakvo je to selektiranje klubova zar svi klubovi u ligi nebi trebali biti ravnopravni,,,prestanite vec jednom omalozavati ovaj vrijedan sportski kolektiv iz donjeg srema ili mu dozvolite da igra na svom stadionu ili nemoze igrati nijedan klub iz lige ,,zbog ovakvog bahatog ponasanja saveza u neravnopravan polozaj se stavljaju svi ostali klubov koji igraju sa sremom na njihovom stadionu,,igrajuci s partizanom u novom sadu prakticno donji srem nema domacinstvo,ovakoj odluci je kumovala svakako i dva neresena rezultata partizana u humskoj!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter