0
Evropske lige

FOTO:Tviter/Borusija Dortmund

KUP NEMAČKE: Pobeda Dortmunda u senci nove povrede Marka Rojsa! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.15 u 23:25

Fudbaleri Borusije Dortmund plasirali su se u četvrtfinale Kupa Nemačke, ali je taj rezultat u senci povrede Marka Rojsa. Pored Dortmunda, među osam najboljih plasirali su se Bajer Leverkuzen, Hofenhajm i Frajburg.  

Dortmund je u Drezdenu pobedio ekipu Dinama rezultatom 2:0 golovima Imobilea u 50. i 90. minutu, ali je novu glavobolju Jirgenu Klopu zadao Marko Rojs koji je u 22. minutu morao da napusti teren zbog nove povrede. 

Rojs je nakon jednog duela samo pao na zemlju, i nije mogao da nastavi meč. Prema prvim informacijama u pitanju je povreda levog kolena, ali se ne zna i ozbiljnost. 

U ostalim mečevima, Leverkuzen je tek u produžetku slomio otpor Kajzerslauternu golovima Čalhanoglua u 102. i Kislinga u 113. minutu. 

Plasman među osam obezbedili su još Hofenhajm koji je bio bolji od Alena (0:2), i Frajburg koji je eliminisao Keln – 2:1. 

Kup Nemačke, četvrtfinale:

Bajer Leverkuzen – Kajzerslautern 2:0posle produžetaka
Alen – Hofenhajm 0:2
Frajburg – Keln 2:1
Dinamo Drezden – Borusija Dortmund 0:2

sreda:
Arminija Bilefeld – Verder Bremen
Lajpcig – Volfsburg
Bajern Minhen – Ajntraht Braunšvajg
Kikers Ofenbah – Borusija Menhengladbah.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter