0
Košarka

‘KRALJ DŽOFRI’: U najlepšem sećanju su mi dani provedeni u Partizanu!

Objavljeno: 03.03.15 u 12:10

Nekadašnji kapiten Partizana, a sada sve veća uzdanica NBA ligaša Denver Nagetsa ne propušta nijednu priliku da spomene klub u kojem je stekao punu košarkašku afirmaciju.

Žofri Lovernj je pre samo dve nedelje iz Evrope prešao u najjaču ligu na svetu i obukao dres Denver Nagetsa. Munjevitom brzinom je, pre svega svojim sjajnim nastupima u prvim utakmicama, privukao pažnju američke javnosti. Zato je za zvaničan sajt NBA lige odgovarao na brojna pitanja navijača, koji su ih postavljali putem fejsbuka.

– Najlepše sećanje koje imam je kada sam sa Partizanom osvojio titulu – odgovorio je na pitanje čega se prvo seti kada se mislima vrati u Evropu, a onda precizirao ko mu je najdraži košarkaš:

– Omiljeni košarkaš mi je Nikola Peković. Naravno, jer je igrao u Partizanu – odgovorio je Lovernj.

Zanimljivo, zbog njegovog imena u Americi su ga već prozvali ‘Kralj Džofri’, poredeći ga sa tamošnjim likom iz megapopularne serije ‘Igra prestola’.

– Ne smeta mi da me zovu ‘kralj Džofri’, to mi je čak i smešno, iako njega ne volim – rekao je Žofri Lovernj i potvrdio da i on gleda ovu seriju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter