3
Domaći fudbal

ZVEZDA VUČELIĆU: Govorite svi jasno i glasno. Voždovac oštećen na stadionu Partizana

Objavljeno: 02.03.15 u 19:16

Upravni odbor fudbalskog kluba Crvena zvezda reagovao je na izjave potpredsednika Partizana Milorada Vučelića da bi ova sezona mogla da bude ‘deža vi’ prošle i pozvao je sve fudbalske radnike da govore jasno i glasno kako bi se zajedno borili protiv eventualnih negativnosti. 

Povodom izjave potpredsednika fudbalskog kluba Partizan Milorada Vučelića u kojoj se pominju neke ‘prijateljske utakmice’ i ‘vanfudbalske sile’, fudbalski klub Crvena zvezda poziva sve fudbalske radnike da o pomenutim ‘prijateljskim utakmicama’ i ‘vanfudbalskim silama’ govore jasno i glasno, da argumentovano potkrepe svoje tvrdnje, kako bismo se svi zajedno borili protiv eventualnih negativnosti u srpskom fudbalu. Bez argumenata i uz teorije zavere, takve tvrdnje samo štete srpskom fudbalu, dovode u zabludu i unose zlu krv kako među klubove, tako i među obične navijače. Iskreno se nadamo se da će ovakvu vrstu odgovornosti ubuduće iskazivati svi fudbalski radnicin –  stoji u saopštenju Crvene zvezde.

– Koristimo ovu priliku da pozovemo FSS i sudijsku organizaciju da na pošten i odgovoran način analiziraju i sankcionišu rad sudija, posebno greške koje smo videli u prvom kolu kada je fudbalski klub Voždovac drastično oštećen na stadionu Partizana. Nadamo se da će organi FSS svojim odgovornim radom doprineti da se vrati poverenje javnosti u srpski fudbal i suzbiju sve eventualne spekulacije – dodaje se u saopštenju.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Nije li na kraju prošle sezone postalo jasno da je onaj „penal“ (prekršaj na 18 metara) u 95. min za Vojvodinu u Humskoj doneo zvezdi titulu? Ta dva boda su rešila prvenstvo. Nadam se da na kraju ove sezone neće „ofsajd“ odlučivati prvaka.

    0
    0
    Odgovori
  2. 7 godina ste namestali utakmice grobari!!! tadic i dacic dok su bili na vlasti! a sad proradili kompleksi, secate li se kupa protiv Vojvodine kada su ponistili dva regularna gola vojvodini?zato misevi trpite sada!!! zvezda ce i ove godine biti prvak u to budite sigurni

    0
    0
    Odgovori
  3. Hocete „jasno i glasno“? Nema frke… JAGODINA VAS PUSTILA KAO I UVEK JER IM JE PREDSEDNIK ZVEZDAS, FINANSIJERI ZVEZDASI I SIVA EMINENCIJA (PALMA) ZVEZDAS, ZATO SE GOLMAN BRUKA ONAKO!!!
    Jel to bilo dovoljno jasno i glasno, od lokalca koji odlicno poznaje situaciju i grozi se i pomisli da navija za lokalni klub kad se seti samaranja igraca u svlacionici jer posle prvog poluvremena jos NE gube od zvezde, ili brukanja kad klub izgubi zbog gola iz ofsajda za koji se niko ne buni, itd…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter