9
AdmiralBet ABA Liga

TRAŽI LI PARTIZAN PLEJA? Bivši Dalas Maverik na radaru crno-belih (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.15 u 21:37

Pre samo nekoliko dana trener Košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević zamolio je upravu Fudbalskog kluba da pomogne pri kupovini (davanju garancija) neophodnog plejmejkera za kojim se traga već nekoliko meseci.

Ne možemo da tvrdimo, ali to bi trebalo da znači da uprava i stručni štab kluba iz Humske ima na umu nekog igrača kojeg bi rado videla u svom timu, a košarkaškim kuloarima kruži priča da se radi o bivšem igraču Dalas Maveriksa – Džošu Akjononu.

Ovaj 29-godišnji košarkaš je pre dve godine dobio priliku da zaigra za čuveni klub iz Teksasa, ali se tamo nije zadržao dugo odnosno vrlo brzo se vratio u Kinu gde je proveo veći deo karijere igravši za tamošnje klubove.

Nakon što je završio koledž karijeru na vašington Stejtu i Kal Stejtu, s obzirom da nije draftovan, 180 santimetara visoki plejmejker je došao u Evropu tačnije godinu dana je igrao za estonski Kalev iz Talina. Trenutno je član kineskog kluba Fošan Drajlons.

Poslednji rok za registraciju novih igrača što se tiče ABA lige je 5. mart tako da ako postoji mogućnost da ovaj igrač pojača Partizan crno-beli moraju brzo da pronađu zajednički jezik sa njegovim agentom.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

9 Komentara

  1. Za forumase sa avangarde koji raspravljaju, nije Remy insajder, mali crni egoista je!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zbog toga sto kao izvor niste naveli forum Avangarda.in, odakle je i potekla ova informaciju, vise necu otvoriti nijednu vasu vest. Pa vi i dalje kradite i kopirajte bez navodjenja izvora.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li vi mozete da izmislite nesto sami, ili novinari samo obilaze forume i kopiraju vesti sa njih ?
    Ja sam ( u dogovru sa drugima) dva puta nalozio ‘novinare’. Ovog puta nisam, neka druga ekpa je to uradila.

    Dakle, ili izmislite sami ili pisite nesto sto znate , ovo vam je fail .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter