3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOLIKO O NJEMU: ‘Nigerijski Drogba’ pobegao iz Zvezde glavom bez obzira

Objavljeno: 01.03.15 u 10:28

Kako stoje stvari, nigerijski napadač Gbolahan Salami nema nameru da se vrati u Crvenu zvezdu za koju nije odigrao niti jedan jedini minut.

Kao što je poznato, Salami se nedavno vratio u Nigeriju, a iz Zvezde je poručeno da je navodno „otišao po sertifikat“ koji nikako nije stizao na stadion „Rajko Mitić„.

Međutim, čini se da je istina nešto drugačija. Naime, Gbolahan Salami se raspričao u domovini u kojoj je otkrio drugačije motive odlaska iz crveno-belog kluba.

– Čekanje sertifikata se odužilo. Moj menadžer je primetio da Zvezda ima mnogo finansijskih problema, posebno prema drugim igračima. Zato sam shvatio da je za mene najbolje da se vratim u Nigeriju. Nije bilo potrebe da ostajem. Potrebne su mi utakmice i zato sam odlučio da se vratim u domovinu i matični klub – rekao je Salami, prenosi Kurir.

Goran Hadži Milovanović, čovek koji je asistirao Zvezdi da ostvari kontakt sa Nigerijcem, istakao je da je Salami kupio avionsku kartu od sopstvenih para.

– Ne bih voleo da Salami bude salama u Srbiji, kao što je Barkos bio Varkos, a Mezenga Bezvezenga… Milism da je Salami pravi igrač. On je dobio dozvolu Zvezde da se vrati u Nigeriju, ali ne i novac za kartu, to je sam kupio – rekao je Hadži Milovanović.

Kakva će konačna sudbina biti, ipak, pokazaće dani pred nama.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Увек гробари први оставе коментар. Више прате Црвену Звезду него партизан.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter