0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TRI STVARI DOBIJAJU UTAKMICU: Pavlović zna kako Partizan da savlada Zvezdu

Objavljeno: 28.02.15 u 23:17

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović zna recept za nastavak pobedničkog niza u ABA ligi. Sledeći izazov je veoma težak, crno-beli se susreću sa velikim rivalom Crvenom zvezdom Telekom u nedelju od 19 sati:

– Moramo pre svega da budemo mnogo koncentrisaniji i disciplinovaniji u odbrani, prevashodno ja s obzirom na ishitrene faulove koji nisu bili potrebni, posebno na njihovoj polovini terena. Što se slobodnih bacanja tiče procenat mora da bude na nivou. Jer, ovakvu utakmicu kakva je derbi dobijaju skokovi, odbrana i slobodna bacanja. Sve što mi nismo pokazali u prošloj utakmici. Ali, mislim da smo sada spremni. Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj meč. Nedostaje nam Murić, naravno, ali daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače, rekao je Pavlović za sajt kluba.

Slobodna bacanja su pravila problem izabranicima trenera Vujoševića u polufinalnom susretu u Kupu “Radivoja Koraća”:

– Desi se noć kao što je bila u Nišu. Čak i nije bila jedina, izgubili smo i u Zadru zahvaljujući očajnom izvođenju penala. Ne bih rekao da je to nervoza, više velika želja za pobedom, da se sve odradi perfektno i da se pobedi. To najviše utiče. Sada smo skroz smo na zemlji, objašnjava najiskusniji u redovima srpskog šampiona.

Meč 23. kola ABA lige zakazan je za nedelju, 1. mart sa početkom u 19 časova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter