0
Evropske lige

Rojs: Šanse u derbiju polovične

Objavljeno: 28.02.15 u 11:25

Za sjajnog krilnog napadača Borusije Dortmund, Marka Rojsa, poraz u derbi meču sa Šalkeom 04 nije opcija.

Dva kluba sastaće se danas od 15:30 sati na „Vestfalen stadionu“, a Borusija je uspela da se „opere“ od tubornog starta sezone i na jedvite jade se izvukla iz opasne zone ispadanja.

– Meni je već godinama uznad jasno da je meč sa Šalkeom utakmica koja navijačima nedeljama unapred diže adrenalin. Kao tim, svi to jako dobro znamo. Ovaj derbi na jedan neverovatan način znači našim navijačima. Jasno je da ćemo uraditi sve što je u našoj moći kako bismo ih obradovali pobedom – kazao je Rojs i dodao:

– Pošto smo domaćini nema sumnje da ćemo ići na trijumf. Naravno da nam neće biti lako, to je sigurno. Šalke u poslednje vreme igra sjajno. Igraju jako defanzivno, a bekovi su im postavljeni izuzetno visoko kada imaju loptu u posedu – naglašava Rojs i nastavlja:

– Moramo da uradimo dobro domaći zadatak i da se kvlitetno pripremimo za ono što nas očekuje. Ipak, imamo lepe šanse. Rekao bih da su izgledi 50:50 u ovom trenutku, videćemo kako će se stvari razvijati – rekao je Rojs.

Rojs je ove zime obnovio ugovor s Dortmundom koji će mu isteći 2019. godine.

– Bilo je mnogo spekulacija na tu temu… Mnogo toga je rečeno, još više napisano o onome šta bih ja trebao i šta ne bi trebao da uradim. Na kraju krajeva, za mene je najvažnije da budem srećan. To je tako jednostavno. I to je razlog zbog kojeg sam obnovio ugovor – iskren je ovaj fudbaler, prenosi goal.com.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter