0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Čuka preokrenula posle kardinalne greške golmana Novog Pazara

Objavljeno: 28.02.15 u 16:32

Pred praznim tribinama gradskog stadiona u Novom Pazaru, Čukarički je slavio pobedu od 2:1 i to posle preokreta.

Fudbalski klub Novi Pazar prethodnih dana su bili u centru pažnje fudbalske javnosti u Srbiji, zbog čega su meč 17. kola Jelen Superliga igrali bez podrške publike. Možda je i to razlog još jednog poraza, a ukupno je to šesti meč u kojem izabranici Milorada Kosanovića nisu pobedili.

Novi Pazar je, međutim, poveo u 10. minutu golom Radivojevića, ali je ta prednost brzo neutralisana kada je Igor Matić iskoristio grešku golmana domaćih Zečevića. Čukarički je osim u tih prvih 15 minuta potpuno kontrolisao dešavanja na terenu, pa je početkom drugog poluvremena stigla nagrada. Matić je ovog puta bio u ulozi asistenta, a Slavoljub Srnić je doneo vođstvo ‘Brđanima’ i ispostaviće se petu pobedu u nizu.

Posle meča dva različita raspoloženja međe trenerima.

– Znali smo da če biti teška utakmica, ali sam zadovoljan. Žao mi je sto nije bilo publike. Pokusali smo da igramo lepo i brzo, ali se nismo snašli na početku, Novi Pazar je bolje otvorio meč, ali smo uspeli da preokrenemo i ja čestitam mojim momcima na velikoj borbenosti i vaznoj pobedi, ponosan sam na njih. Iz jedne greske smo primili gol, ali posle toga smo apsolutno kontrolisali igru, Pobedi se u zube ne gleda – rekao je posle meča Vladan Milojević, trener Čukaričkog.

– Problem je u igračima, odnosno, napadačima koje nemamo i koje nismo uspeli da dovedemo ni u ovom prelaznom roku. Ova dva poraza su posledica problema koje smo imali tokom priprema i posle prve utakmice u polusezoni. Čukarički se bolje snašao danas i ja im ovom prilikom čestitam na pobedi – istakao je Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Novog Pazara.

Čukarički je sada preuzeo drugu poziciju na tabeli sa 34 bodova, ali i utakmicom manje u odnosu na Crvenu zvezdu, dok je Novi Pazar ostao na šestom mestu sa 23 boda.

Jelen Superliga Srbije 16. kolo:

Borac – Rad 0:1 (0:1)
(Mihajlović 32)

Voždovac – Donji Srem 0:1 (0:0)
(Spalević 49)

Napredak – Radnički KG 1:0 (1:0)
(Ivičić 26)

Spartak – OFK Beograd 1:0 (1:0)
(Ivanović 14)

Vojvodina – Mladost 2:1 (0:0)
(Gaćinović 60, Ivanić 64 – Golemić 76 pen)

Novi Pazar – Čukarički 1:2 (1:1)
(Radivojević 10 – Matić 21, Srnić 47)

Partizan – Radnićki Niš 17.00

Nedelja:

Jagodina – Crvena zvezda 15.00

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter