0
Evropske lige

EDEN AZAR: Murinjo me je napravio boljim igračem

Objavljeno: 28.02.15 u 08:43

Kreativni vezista Čelsija, Eden Azar, uveren je da je postao kvalitetniji fudbaler otkako sarađuje sa menadžerom Žozeom Murinjom.

Azar smatra da je iz korena promenio igru otkako je na Stamford Bridžu počeo sa sarađuje sa portugalskim stručnjakom.

Belgijski fudbaler priznaje da nije uvek imao ružičast odnos sa Murinjom,  da je ponekad iznerviran zbog činjenice da Portugalac forsira igru iz kontri, ali sada su njih dvojica u sjajnim odnosima.

Kao odgovor na sve to Azar je potpisao novi ugovor koji mu garantuje ostanak na Samfordu do 2020. godine. Uz sve to, gotovo posle svagog meča, Murinjo javno hvali Belgijanca.

– Istina je da imamo poseban odnos. Ono što je jako dobra stvar kod njega kao trenera, jeste što nas pušta da igramo fudbal na način na koji to najbolje znamo – kazao je Azar i dodao:

– On nije uvek na mojoj strani. Ali ja to cenim. Ukoliko nešto ne radim kako treba, on mi to kaže. Isto tako kaže i kada radim dobre stvari. Uvek je direktan. Ipak, ne bih rekao da me je promenio kao osobu. Naučio me je da budem bolji profesionalac i da budem bolji igrač na terenu. To svakako – kaže Azar.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter