1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAŠA PAVOLVIĆ: Bilo bi lepo da se Partizan i Zvezda mimoiđu u polufinalu!

Objavljeno: 27.02.15 u 11:20

U nedelju je u hali Pionir na programu košarkaški večiti derbi u okviru ABA lige, a prva zvezda crno-belih Saša Pavlović se nada pobedi svog tima koja bi im omogućila borbu za drugo mesto na tabeli.

– Igraju odlično ove sezone. Obezbedili su najbolju poziciju za plej-of, takođe osvojili Kup. Međutim i mi smo uhvatili željeni ritam. Pre poraza u polufinalu Kupa, nanizali smo deset pobeda, značajno smo podigli formu. Na kraju, istorija nas uči, ne samo u derbiju, nego u bilo kojoj utakmici, ne odlučuje statistika „iza“, nego kvalitet u tih 40 minuta, a mislim da ga mi posedujemo. Jedva čekam da se podbaci lopta – počeo je priču za Novosti, Pavlvoić.

Nekada NBA as Klivlenda bi voleo da se Partizan i Crvena zvezda mimoiđu u polufinalu ABA lige. Kako kaže to bi bilo sjajno za srpsku košarku.

– Bilo bi lepo da se Zvezda i Partizan mimoiđu u polufinalu, jer bi ostala mogućnost da Srbija osvoji dve evroligaške ulaznice. Ali, lično, svejedno mi je kada ćemo da igramo sa njima, u polufinalu ili finalu. Pa ima li slađe pobede od one nad najvećim rivalom? Potpuno je nebitno o kom meču se radi, ligaškom, kupu, plej-ofu. Naravno, ti porazi i najviše bole.

Ceo intervju sa Sašom Pavlovićem možete da pročitate u Novostima.

hotsport.rs 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter