4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI ŠOK: Salami se ne vraća u Zvezdu!?

Objavljeno: 27.02.15 u 14:25

Nigerijski napadač Gbolahan Salami najavljen je kao veliko pojačanje Crvene zvezde, a kako trenutno stvari stoje moglo bi da se desi da ne odigra nijedan zvaničan meč za crveno-bele.  

Trener Nenad Lalatović potvrdio je da je snažni Nigerijac otišao u domovinu i da ne zna da li će se uopšte vraćati. 

– On je otišao tamo odakle je došao i ne znam da li će se vraćati. Vratio se u Nigeriju. Želeo je da ode sam po taj sertifikat koji mu nedostaje. Videćemo da li će se vratiti – rekao je Lalatović uoči nedeljnog gostovanja u Jagodini.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Kad mislis da ne moze gore a ono dno dna!Katastrofa!Nikad gora Zvezda u nasoj istoriji!E sada upravo klekni i moli gospodina Slavisu da se vrati a ti Lalatoviću idi sa klupe i povedi sa sobom ovaj krs koji sebe naziva fudbalerima tipa Đorđevića,Anđelkovića,Cakija Stojanovića,strasnog Gavrića !Ima tu jos kandidata!A Lalat posto voli Zvezdu neka ide na „Sever“pa neka navija!Volim i ja Zvezdu ali nisam trener u njoj!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je video gde je došao, pobegao glavom bez obzira! :)))
    Više šanzi za preživljavanje ima jureći se sa teroristima i lavovima…

    0
    0
    Odgovori
  3. Tvrdim da je bolji od Gavrića,a šta ste očekivali od igrača kad mu niko nedaje loptu,paq na svim mutakmicama igra krilnog napadača bez lopte,sramota za ovog debila špto sebe naziva trenerom on nema pojma o fudbalu samo izgovori ili su igrači gladni,žedni ljuti a svi voze besne automobile,kad je čovek toliko gladan on proda auto….i hrani se,bruka za Zvezdu da debil vodi klub

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter